Հինգշաբթի, 16.05.2024, 19:13
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Հունվար » 28 » ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆՈՎ ՍԻԳ
14:57
ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆՈՎ ՍԻԳ
Սիգ

200 գրամ սիգ,
20 գրամ գազար,
20 գրամ գլուխ սոխ,
20 գրամ տոմատի մածուկ,
15 գրամ յուղ,
3 գրամ ալյուր,
2 գրամ սխտոր,
100 գրամ ձկան արգանակ,
աղ, հատիկ պղպեղ, մաղադանոս

Ձուկը մաքրել, փորոտիքը հանել, գլուխը և պոչը հեռացնել: Ձուկը կտրատել և եփել: Պոչն ու գլուխը առանձին եփել, արգանակը քամել: Գազարը և սոխը մանրացնել, յուղով տապակել: Ավելացնել տոմատը, ևս  5-7 րոպե տապակել: Ալյուրը բովել, խառնելով բացել ձկան արգանակով, ավելացնել նախապատրաստած բանջարեղենը, աղ, պղպեղ, սխտոր: Թողնել եռա: Եփված ձկան վրա լցնել  համեմունքներով բանջարեղենը և եռացնել: Սիգը մատուցել `զարդարելով մաղադանոսով կամ թարխունով:

Դիտումներ: 437 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: ձկնեղեն | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Հունվար 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0