Երկուշաբթի, 29.04.2024, 22:01
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Ապրիլ » 17 » ԿԵՐՈՒՍՈՒՍ
20:00
ԿԵՐՈՒՍՈՒՍ
Կերուսուս

Բաղադրիչներ.

ոչխարի միս – 450 գ,
սոխ – 2 գլուխ,
յուղ – 3 ճ. գդ.,
տոմատի մածուկ – 2 ճ. գդ.,
կարտոֆիլ – 4 հատ,
մաղադանոս – 1 փունջ,
սև պղպեղ – 1 պտղունց,
աղ

Միսը լվանալ, թաղանթները և ջլոտ մասերը հեռացնել, կտրատել, աղ, պղպեղ ցանել և առանց յուղի տապակել: Երբ միսը գրեթե պատրաստ լինի, յուղ ավելացնել և վրան լցնել երկար շերտատած կարտոֆիլը: Այն նախապես պետք է լվանալ սառը ջրով և սրբիչով չորացնել: Տապակել, անընդհատ խառնելով: Սոխը կտրատել, յուղով տապակել, տոմատի մածուկ ավելացնել, լցնել մսի և կարտոֆիլի վրա և տապակել ևս 2–3 րոպե: Մատուցելիս վրան շաղ տալ մանր կտրատած թարմ մաղադանոս:

_______________

Դիտումներ: 729 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: Մսով ուտեստներ | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Ապրիլ 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0