Խմորիչը կաթին խառնել, թողնել մնա տաք տեղում: Շաքարավազն ու աղը խառնել կաթին, ավելացնել հարած ձուն և մանր քերիչով անցկացրած կիտրոնի կեղևը: Ալյուրն ու կարագը խառնել, աստիճանաբար ավելացնել կաթնային խառնուրդը: Հունցել միատարր փափուկ խմոր: Խմորը ծածկել մաքուր սրբիչով և թողնել տաք տեղում: Հետո այն բարակ բացել և հատուկ գործիքով կամ բաժակով օղակներ կտրատել: Առատ բուսայուղ տաքացնել խորը կաթսայի մեջ, տապակել փքաբլիթները մինչև կարմրելը: Մի քիչ հովանալուց հետո շաքարի փոշի ցանել վրան: