Հինգշաբթի, 16.05.2024, 12:10
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Հունվար » 20 » ԿՈԼՈԼԻԿ
11:32
ԿՈԼՈԼԻԿ
Կոլոլիկ

Բաղադրիչներ.

ոչխարի միս – 700 գ,
սպիտակաձավար – 4 ճ.գդ.,
ձու – 4-5 հատ,
բրինձ – 4-5 ճ.գդ.,
տոմատի մածուկ – 1,5 ճ.գդ.,
ռեհան,
կանաչ սոխ,
կարտոֆիլ – 4-5 հատ,
մաղադանոս կամ սամիթ,
աղ, պղպեղ

Միսը կտրատել, լվանալ, եփել մեկ ժամ` պարբերաբար փրփուրը հեռացնելով: Բրինձը լավ լվանալ, եփել: Կանաչ սոխը կտրատել, խառնել բրնձրին, աղ անել: Միսը ջրից հանել, արգանակը քամել: Ոսկորներն առանձնացնել, միսը աղալ: Խառնել ձվերի, սպիտակաձավարի հետ, աղ, պղպեղ անել, տասը րոպե խառնել: Մսից գնդիկներ անել, փոս անել, տեղադրել բրնձի միջուկը: 

Կարտոֆիլը մաքրել, կտրատել: Արգանակը եռացնել, մեջը լցնել կարտոֆիլը, մսի գնդիկները, տոմատը: Եփել, վերջում ավելացնել կտրատած կանաչին:

_______________

Դիտումներ: 551 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: ապուրներ | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Հունվար 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0