Հինգշաբթի, 16.05.2024, 20:47
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Հունվար » 26 » ՓԱՐԻԶՅԱՆ ՊՈՒՆՇ
13:21
ՓԱՐԻԶՅԱՆ ՊՈՒՆՇ
Փարիզյան պունշ

Բաղադրիչներ.

թունդ սև թեյ – 500 մլ,
արմանյակ – 250 մլ,
կիտրոն –  1/2 հատի հյութը,
նարնջի հյութ – 1/2 հատի,
շաքարավազ – 100 գ

Տաք թեյին խառնել մնացած բաղադրիչները և տաքացնել մինչև շաքարը հալվի:  Անընդհատ խառնել:  Լցնել նախապես տաքացված բաժակների մեջ և մատուցել:

 

Դիտումներ: 378 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: խմիչքներ | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Հունվար 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0