Հինգշաբթի, 16.05.2024, 08:01
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Մարտ » 16 » ՊՈՐՏՈՒԳԱԼԱԿԱՆ ԿԱՐԿԱՆԴԱԿ «ՖՈԼԱՐ»
20:59
ՊՈՐՏՈՒԳԱԼԱԿԱՆ ԿԱՐԿԱՆԴԱԿ «ՖՈԼԱՐ»
Ֆոլար

Բաղադրիչներ.
կաթ – 300 գ,
խմորիչ- 1 տուփ,
ալյուր – о.5 կգ,
աղ, շաքարավազ – մեկական պտղունց,
կարագ – 200 գ,
դարչին – 1 թ. գդ.,
ֆենխելի սերմեր – 1 թ. գդ.,
մարցիպանե զանգված,
կաթ վրան քսելու համար

Գոլ կաթին խառնել շաքարավազը, մի գդալ ալյուր, խմորիչը, թողնել տաք տեղում: Մնացած ալյուրին աղ ցանել, փոս անել վրան, լցնել խմորիչը: Խմորը հունցել, ավելացնել համեմունքները և հալած կարագը: Հանուցել, մինչև հարթ, փափուկ խմոր դառնա: Յուղած ամանի մեջ դնել այն, ծածկել և թողնել մնա այնքան, որ ծավալը կրկնակի մեծանա: Պատրաստել մարցիպանե զանգված (բաղադրատոմսը տես մեր կայքում): Զանգվածը 4 գնդիկների բաժանել: Խմորը մի քիչ հունցել, բացել բլիթի պես: Մարցիպանի գնդիկները դնել խմորի վրա, սեղմել խմորի մեջ: Թողնել կես ժամ, խմորի և գնդիկների վրա կաթ քսել: Թխել  տաք ջեռոցում կես ժամ:

Դիտումներ: 336 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: կարկանդակներ | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Մարտ 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0