Հինգշաբթի, 16.05.2024, 23:49
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Հունվար » 28 » ՌԵՀԱՆՈՎ ՍԻԳ
14:50
ՌԵՀԱՆՈՎ ՍԻԳ

Ռեհանով սիգ

Բաղադրիչներ.
սիգ – 2 հատ,
ռեհան – 6 ճյուղ,
աղ, սպիտակ աղացած պղպեղ,
կարագ – 30 գ

Ձուկը մաքրել, խռիկները հանել: Աղն ու պղպեղը խառնել, քսել ձկան վրա և ներսի կողմից նույնպես: Ամեն ձկան մի կողմում ոչ խորը  կտրվածքներ անել: Ռեհանը լվանալ, սրբիչի վրա չորացնել: Հետո կանաչին դնել ձկան փորի մեջ: Տապակի վրա բուսայուղ լցնել, ձկները դնել այնպես, որ իրար չդիպչեն, դնել ջեռոցը:  Կտրվածքներով կողմի վրա կարագ դնել: Ջեռոցը տաքացնել 190 աստիճան և եփել ձուկը քսան րոպե: Ռեհանի ճյուղերը հանել, մատուցել:

Դիտումներ: 357 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: ձկնեղեն | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Հունվար 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0