Հինգշաբթի, 16.05.2024, 11:38
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Հունվար » 23 » ՇՈԿՈԼԱԴՈՎ ԵՎ ՄԵՂՐՈՎ ԹԽՎԱԾՔ
19:42
ՇՈԿՈԼԱԴՈՎ ԵՎ ՄԵՂՐՈՎ ԹԽՎԱԾՔ
Շոկոլադով մեղրով տորթ

Բաղադրիչներ.

ձվի սպիտակուց – 8 հատ,
կարագ – 150 գ,
շաքարի փոշի – 200 գ,
կաթնային շոկոլադ – 100 գ,
ալյուր – 150 գ,
փխրեցուցիչ – 2 թ.գդ.,
կրեմ.
սերուցք – 300 մլ, (35%)
մեղր – 60 գ,
ժելատին – 10 գ
Սպիտակուցների վրա մի պտղունց աղ անել, դնել սառնարանը: Գոլորշու վրա հալեցնել շոկոլադը կարագի հետ, խառնել: Սպիտակուցը հարել, մինչև ստացվի անշարժ փրփուր, քիչ-քիչ լցնել շաքարի փոշին: Ալյուրը խառնել փխրեցուցիչի հետ, 1/3 մասը լցնել սպիտակուցի մեջ, զգուշորեն խառնել թիակով: Ավելացնել նաև շոկոլադի մի մասը, խառնել: Աստիճանաբար ավելացնել մնացած ալյուրն ու շոկոլադը: Բաժանել 5-7 մասի, թխել 175-180 աստիճանում 30 րոպե: Սերուցքը մեղրի հետ հարել, ավելացնել ժելատինը: Շերտերին քսել կրեմը, թողնել մի քանի ժամ սառնարանի մեջ: Զարդարել շոկոլադով:
Դիտումներ: 504 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: տորթեր | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Հունվար 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0