Հինգշաբթի, 16.05.2024, 11:12
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Հունվար » 24 » ՍՄԲՈՒԿՈՎ ՍՆԿՈՎ ԱՂՑԱՆ
18:38
ՍՄԲՈՒԿՈՎ ՍՆԿՈՎ ԱՂՑԱՆ
ՍՈՒՆԿՈՎ ՍՄԲՈՒԿՈՎ ԱՂՑԱՆ

Բաղադրիչներ.

սմբուկ – 1հատ, փոքրիկ,
ձիթապտղի յուղ – 3 ճ.գ.,
շամպինիոն – 100 գ,
հազարի թերթիկներ – 500գ,
կտրատած համեմ – 1.5 ճ.գ.,

բոված, ծեծած պնդուկ – 1 ճ.գ.,

ձիթապտղի յուղ – 3 ճ.գ.,
քունջութի յուղ – 1 թ.գ.,
սոյայի սոուս – 2 թ.գ.,
քացախ – 1 ճ.գ.,
շաքարավազ – 1/2 թ.գ.,
պղպեղ

Սմբուկը բարակ շերտատել,  2-3 րոպե տապակել երկու կողմից: Սառեցնել: Սունկը կտրատել և սմբուկի յուղով տապակել  3-4 րոպե մինչև փափկի: Սունկւ ձեթից հանել, թողնել քամվի, սառեցնել: Հազարի լվացած թերթիկները շարել մեծ ափսեի մեջ, վրամ համեմ և ծեծած պնդուկ  ցանել: Պատրաստել թանձրահյութը. խառնել քացախը, շաքարավազը, սոյայի սոուսը, քունջութի և ձիթապտղի յուղերը: Լցնել սմբուկի և սնկի վրա և անմիջապես մատուցել:

Դիտումներ: 742 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: աղցաններ | - Վարկանիշ -: 2.0/1
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Հունվար 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0