Հինգշաբթի, 16.05.2024, 21:52
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Հունվար » 26 » ՍՈՒՐՃ ԲԱԹՈՒՄԻ
13:19
ՍՈՒՐՃ ԲԱԹՈՒՄԻ
Սուրճ Բաթումի

Բաղադրիչներ.

սուրճի թույլ բոված հատիկներ – 1 լիքը թ.գդ.,
շաքարավազ – 1 թ.գդ.,
սխտոր – 1-2 պճեղ,
շշալցված ջուր – 1 սուրճի բաժակ 

Սուրճի հատիկները չուգունե թավայի մեջ բովել մարմանդ կրակի վրա, անընդհատ խառնել փայտե գդալով: Բույրն ուժեղացնելու համար մի պճեղ սխտոր գցել թավայի մեջ: Բովել, մինչև հատիկների վրա յուղային շերտ երևա: Սուրճը լցնել սրբիչի վրա, սառեցնել, ձեռքի սրճաղացով աղալ: Ջազվեի մեջ լցնել աղացած սուրճը, շաքարավազը, ջուրը, առանց խառնելու եփել մարմանդ կրակի վրա: Երբ սուրճը բարձրանա, արագ խառնել, նորից դնել կրակին և լցնել բաժակի մեջ: Ի դեպ, սուրճի համը կորչում է, երբ միանգամից մի քանի բաժակ է եփվում: Լավ կլինի ամեն բաժակն առանձին եփել:

_______________

Դիտումներ: 413 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: խմիչքներ | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Հունվար 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0