Հինգշաբթի, 16.05.2024, 10:40
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Հունվար » 26 » ՍՐՃԱՅԻՆ ԱՂԱՆԴԵՐ
14:40
ՍՐՃԱՅԻՆ ԱՂԱՆԴԵՐ
Սրճային-սերուցքային աղանդեր

Բաղադրիչներ.
սերուցք – 500 մլ 33-35%,
կաթ – 200 մլ,
սառը սուրճ – 200 մլ (3 թ. գդ.200 մլ-ին),
շաքարավազ – 200 գ,
ժելատին – 20 գ,
շոկոլադի գնդիկներ

Ժելատինը 200 մլ եռացրած սառը ջրում թրջել, թողնել մեկ ժամ: Ժելատինը տաքացնել, խառնել, թողնել հովանա: Սերուցքը հարել շաքարավազի հետ: Ավելացնել ժելատինը, խառնել: Զանգվածը կիսել: Մի մասին խառնել սուրճը, մյուս մասին կաթը: Սրճային զանգվածով մատուցվող փոքր ամանները կիսով չափ լցնել: Դնել սառնարանի մեջ: Երբ զանգվածը խտանա, դնել շոկոլադե հատիկներ: Շոկոլադի վրա լցնել սերուցքային խառնուրդը: Մեկ-երկու ժամ դնել սառնարան, վրան դնել շոկոլադի գնդիկներ:

_______________

Դիտումներ: 379 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: աղանդեր | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Հունվար 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0