ՈՒրբաթ, 17.05.2024, 01:07
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Հունվար » 26 » ԹԽՎԱԾՔԱԲԼԻԹ «ՆԱՐԻՆՋ»
14:23
ԹԽՎԱԾՔԱԲԼԻԹ «ՆԱՐԻՆՋ»
ՆԱՐՆՋՈՎ ԹԽՎԱԾՔ

Բաղադրիչներ.
խմոր.
ալյուր – 1 բաժակ,
շաքարի փոշի կամ շաքարավազ – 1 բաժակ,
բուսայուղ – 1 ճ. գդ.,
ձու – 5 հատ,
միջուկ.
սերուցք – 1 բաժակ,
շաքարի փոշի – 2 ճ.գդ.,
նարինջ – 6 հատ,
ժելատին – 8 գ,
բիսկվիթի փշրանք,
զարդարանք.
նարինջ – 1 հատ

Ձուն հարել, ավելացնել շաքարավազը, խառնե: Թասը դնել եռացող ջրով լի կաթսայի վրա և տաքացնել: Անընդհատ խառնել, գոլանալուց հետո վերցնել և խառնելով հովացնել: Ալյուրը մաղել, խառնել ձվին: Թխել  25–35 րոպե 220 °C ջեռոցում: Բիսկվիթը հովացնել, բաժակով կլոր-կլոր կտրել:  Միջուկի համար սերուցքը հարել շաքարավազի կամ շաքարի փոշու հետ, ավելացնել տաք ջրում բացված ժելատինը, խառնել մինչև ձուլվեն բաղադրիչները: Բիսկվիթի մի կտորը վերցնել, քսել սերուցքից, վրան բարակ շերտ նարինջ դնել, դնել երկրորդ խմորը, զարդարել սերուցքով, կողքերը ևս կրեմապատել և փշրանք ցանել: Ամեն թխվածքաբլիթ զարդարել նարնջի շերտիկներով:

_______________

Դիտումներ: 444 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: կարկանդակներ | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Հունվար 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0