Հինգշաբթի, 16.05.2024, 10:38
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Հունվար » 13 » ՏԱՊԱԿԱԾ ԻՇԽԱՆ ԲՐՆՁԻ ԽԱՎԱՐՏԻ ՀԵՏ
18:24
ՏԱՊԱԿԱԾ ԻՇԽԱՆ ԲՐՆՁԻ ԽԱՎԱՐՏԻ ՀԵՏ
Բրնձի խավարտով ձուկ

Բաղադրիչներ.
իշխան – 1 հատ,
բրինձ – 1 բաժակ,
կանաչ պղպեղ – 1 հատ,
կարմիր պղպեղ – 1 հատ,
թարմ մաղադանոս,
աղ, սպիտակ պղպեղ,
կարագ, բուսայուղ,
սոխ – 1 գլուխ

Բրինձը եփել, ջրքամել: Թավայի մեջ մի փոքր բուսայուղ լցնել, մի կտոր կարագ հալեցնել: Սոխը մանր կտրատել, տապակել: Պղպեղների սերմատուփերը հեռացնել, պղպեղները կտրատել խորանարդիկներով: Սոխեռածի հետ պղպեղը նույնպես տապակել, խառնել: Ավելացնել ջրքամած բրինձը, խառնել: Մաղադանոսը կտրատել, խառնել խավարտին, կափարիչը ծածկել: Ձկան փափկամիսը փշերից առանձնացնել, համեմել աղով և սպիտակ պղպեղով: Ձիթայուղով տապակել, շուռ տալ: Երբ ձուկը երկու կողմից կեղև ստանա, ծածկել կափարիչը և շոգեխաշել, մինչև պատրաստ լինի, մոտ 10 րոպե: Մատուցվող ափսեի մեջջ լցնել բրինձը, կողքին դնել տապակած իշխանը, զարդարել կանաչիով:

_______________

Դիտումներ: 415 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: ձկնեղեն | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Հունվար 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0