Հինգշաբթի, 16.05.2024, 08:45
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Փետրվար » 12 » ԽԱՇ
17:31
ԽԱՇ
Խաշ

Բաղադրիչներ.

տոտիկներ – 3 – 4 հատ,

չոր լավաշ – 3-4 հատ,

աղ, սխտոր

Տոտիկները լվանալ սառը հոսող ջրով, սուր դանակով մաքրել: Շատ ուշադիր մաքրել, որպեսզի մազեր չմնան: Կաթսայի մեջ սառը ջուր լցնել տոտիկները կտրել երեք կամ չորս մասի, թողնել: Երկու- երեք օր թողնել ջրի մեջ, պարբերաբար ջուրը փոխել: Մեծ կաթսա վերցնել, տոտիկները դնել, սառը ջուր լցնել: Եփել ողջ գիշեր, մոտ քսան- քսաներկու ժամ: Պետք է ստացվի կաթնագույն ապուր: Մատուցելիս աղ անել ըստ ճաշակի: Խաշի հետ սեղանին դնել չոր լավաշ, սխտոր, ինչպես նաև կանաչի, բողկ, թթու:

_______________

Դիտումներ: 666 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: ապուրներ | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Փետրվար 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0