Հինգշաբթի, 16.05.2024, 17:11
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Հունվար » 28 » ԽՈՐՈՎԱԾ ՁՈՒԿ
14:45
ԽՈՐՈՎԱԾ ՁՈՒԿ
Խորոված ձուկ

Բաղադրիչներ.

ձուկ իշխան – 1 հատ,

կարագ, բուսայուղ,

կիտրոն – 1 հատ,

աղ, սպիտակ պղպեղ,

ձկան համար համեմունք,

կիտրոնի քերած կեղև,

անիսոնի սերմեր

Ձկան ողնաշարի կողմից կտրվածք անել, փշերն ու փափկամիսն առանձնացնել: Լողակները ևս հեռացնել: Աղ, սպիտակ պղպեղ, հատուկ համեմունք ցանել ձկան վրա, ձեռքով տարածել: Մի փոքր ձիթայուղ լցնել վրան և տապակել շատ թեժ կրակի վրա՝ կաշին դեպի վեր դնելով: Մի կտոր կարագը, կես թեյի գդալ անիսոնի սերմերը, մի թեյի գդալ կիտրոնի քերած կեղևը խառնել, դնել մի կողմ: Երբ ձկան մի կեղմը տապակվի, շուռ տալ այն, քսել համեմված կարագը, թողնել ևս հինգ-յոթ րոպե: Երբ փափկամիսը լիովին եփված կլինի, վերցնել կրակից: Դնել ափսեի մեջ, զարդարել կիտրոնի շերտերով և սամիթով:

Դիտումներ: 474 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: ձկնեղեն | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Հունվար 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0