Հինգշաբթի, 16.05.2024, 15:55
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Ապրիլ » 17 » ԽՈԶԻ ՄԻՍ ՄԵԽԱԿՈՎ
19:51
ԽՈԶԻ ՄԻՍ ՄԵԽԱԿՈՎ
Մեխակով խոզի միս

Բաղադրիչներ.
խոզի միս – 2-3 կգ,
սխտոր – 3-4 ատամիկ,
գազար – 1 հատ,
սամիթ – մի քանի ցողուն,
աղ, հատիկ պղպեղ, մեխակի հատիկներ
Աղաջուր պատրաստել, խոզի միսը թողնել աղաջրի մեջ, հաջորդ օրը աղաջուրը փոխել, երեկոյան արդեն ջրից հանել: Համապատասխան չափի կաթսայի մեջ ջուր եռացնել, ջրի մեջ գցել հատիկ պղպեղ, սամիթ( կարելի է` դափնու տերև, ըստ ճաշակի ), սխտորի ատամիկները, օղակ-օղակ կտրատած գազարը: Եռացնել, թողնել մեկ-երկու ժամ եփվի: Ապա միսը հանել, տեղափոխել տապակի մեջ: Եթե ճարպի շերտը շատ հաստ է, կարելի է բարակեցնել սուր դանակի օգնությամբ: Ծիրանի կամ դեղձի ջեմին մի փոքր Ապա մսի մակերեսը շեղ կտրվածքներով բաժանել փախլավաձև կտորների` նրանց ամեն անկյունում մեխակի մեկ հատիկ խրելով: Դնել ջեռոցի մեջ, եփել մեկ-մեկուկես ժամ, մինչև պատրաստ լինի և կեղև ստանա:

Դիտումներ: 600 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: Մսով ուտեստներ | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Ապրիլ 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0