Հինգշաբթի, 16.05.2024, 14:50
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Ապրիլ » 17 » ԽՈԶԻ ՄԻՍ ՆԱՐՆՋԻ ՀՅՈՒԹԻ ՄԵՋ
19:53
ԽՈԶԻ ՄԻՍ ՆԱՐՆՋԻ ՀՅՈՒԹԻ ՄԵՋ
Խոզի միս նարնջի սոուսով

Բաղադրիչներ.

խոզի փափկամիս – 400 գ,

սխտոր – 2 ատամիկ,

բուսայուղ – 2 ճ. գդ.,

ծիթրոն չոր, մաղադանոս,

աղ, կարմիր և սև պղպեղ,

նարնջի հյութ – 0.5 բաժակ,

սպիտակ գինի – 0.5 բաժակ

Սխտորը մանր կտրատել: Մսի ամբողջական կտորի վրա երկու կողմից աղի և պղպեղների խառնուրդ քսել: Սխտորն ու բուսայուղը խառնել, քսել մսին, թողնել մեկ-երկու ժամ: Միստ երկու կողմից թեթևակի տապակել բուսայուղով: Մսի կտորը դնել տապակի մեջ: Ավելացնել նարնջի հյութը, գինին, կանաչին, փակել, դնել ջեռոցի մեջ 50-60 րոպե: Երբ միսը պատրաստ լինի, հանել, կտրատել: Մատուցել բանջարեղենի աղցանի հետ:

Դիտումներ: 335 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: Մսով ուտեստներ | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Ապրիլ 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0