Հինգշաբթի, 16.05.2024, 13:51
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Հունվար » 14 » ԸՆԿՈՒՅԶՈՎ ԲԻՍԿՎԻԹ ԲԵԶԵԻ ՀԵՏ
18:37
ԸՆԿՈՒՅԶՈՎ ԲԻՍԿՎԻԹ ԲԵԶԵԻ ՀԵՏ
Բեզեով բիսկվիթ

Բաղադրիչներ.
խմոր.
ալյուր – 1 բաժակ,
ձու – 5 հատ,
շաքարավազ կամ շաքարի փոշի – 1 բաժակ,
ընկույզի միջուկ – 130 գ,
բեզե.
շաքարավազ – 1 բաժակ,
վանիլին,
սպիտակուց – 10 հատ,
օսլա – 1 թ. գդ.

Ձուն հարել, սպիտակեցնել, ավելացնել շաքարի փոշին կամ շաքարավազը, խառնել և դնել եռացող ջրի վրա: Երբ զանգվածը տաքանա, անջատել, հովացնել մինչև սենյակային ջերմաստիճան: Ընկույզը բովել, մանրացնել, խառնել ձվին, ավելացնել մաղած ալյուրը, խառնել: Խմորը լցնել յուղած տապակի մեջ, ոչ լիքը: Թխել 200 °C – ում 25–35 րոպե: Բեզեի սպիտակուցները լավ հարել, որ պնդանան, ավելացնել շաքարավազը և զգուշորեն խառնել: Ավելացնել վանիլը, օսլան, խառնել: Խմորը կիսել, բեզեն քսել պատրաստի խմորին, նորից խմոր դնել նորից քսել բեզե, կողքերին նույնպես, մի քանի րոպե դնել սառը տեղ: Կտրատել, մատուցել թեյի հետ:

_______________

Դիտումներ: 518 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: տորթեր | - Վարկանիշ -: 5.0/1
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Հունվար 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0