ՈՒրբաթ, 17.05.2024, 01:34
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Մարտ » 16 » ԶԱՏԻԿԻ ՈՒԿՐԱԻՆԱԿԱՆ ԿԱՐԿԱՆԴԱԿ
21:05
ԶԱՏԻԿԻ ՈՒԿՐԱԻՆԱԿԱՆ ԿԱՐԿԱՆԴԱԿ
Ուկրաինական զատիկի կարկանդակ
Բաղադրիչներ.
ալյուր – 120 գ,
կարագ – 50 գ,
աղացած նուշ – 25 գ,
շաքարավազ – 1 ճ.գդ.,
սառը ջուր – 2 ճ.գդ.,
միջուկ.
կաթնաշոռ – 400 գ,
կարագ – 120 գ,
շաքարավազ – 140 գ,
ձու – 3 հատ,
չորացրած կեռաս – 70 գ,
ալյուր – 1 ճ.գդ.,
վանիլային շաքար – 1 տուփ

Հունցել խմոր. ալյուրն ու կարագը խառնել, ավելացնել նուշը և շաքարավազը, այնուհետև` ջուրը: Խառնել մեկ րոպե, հետո դնել սառնարան 30 րոպեով: 

Խմորը սառնարանից հանել, դնել տապակի մեջ, պատառաքաղով ծակծկել: Խմորը թղթով ծածկել, վրան լոբի լցնել, թխել 200С ջեռոցում 12 րոպե: Թողնել սառչի, լոբին վրայից վերցնել: Ջերմաստիճանն իջեցնել մինչև 150С: 

Կարագը շաքարի հետ հարել, խառնել 1 ձվի և ալյուրի հետ: Կաթնաշոռը խառնել 2 ձվի հետ, բոլորը խառնել իրար: Միջուկը տարածել թխված խմորի վրա, հարթեցնել: 

Լվացած և չորացրած բալը տարածել կարկանդակի վրա: Թխել 1 ժամ 15րոպե: Ջեռոցի դուռը բացել, թողնել այդպես սառչի: Կարելի է վերջում շաքարի փոշի ցանել վրան:

Դիտումներ: 515 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: կարկանդակներ | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Մարտ 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0