Հինգշաբթի, 21.11.2024, 21:20
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Փետրվար » 12 » ԱՐԳԱՆԱԿ
17:27
ԱՐԳԱՆԱԿ
Արգանակ

Բաղադրիչներ.
միս – 400 գ,
հատիկ պղպեղ,
դափնու տերև,
գազար – մի քանի շերտ,
աղ, սև աղացած պղպեղ

Միսը կտրատել, թողնել սառը ջրի մեջ մոտ կես ժամ: Կարելի է եփել թե փափկամիս, թե ոսկրոտ կտորներ: Սառը ջուրը թափել, նորից ջուր լցնել մսի վրա, դնել կրակին: Եփվելու ընթացքում փրփուրն անընդհատ վերցնել: Եռալուց հետո արգանակի մեջ գցել դափնու մեկ-երկու տերև, չորս-հինգ հատիկ պղպեղ, մի քանի կտոր գազար: Մարմանդ կրակի վրա եփել մեկ-մեկուկես ժամ: Ապա աղ, սև պղպեղ ցանել: Կարելի է  առանց կտրատելու մի քանի ճյուղ համեմ գցել արգանակի մեջ, հետո հանել: Արգանակը քամել, լցնել ապակե կամ էմալապատ տարայի մեջ, պահել սառնարանում:

_______________

Դիտումներ: 433 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: ապուրներ | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Փետրվար 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0