Հինգշաբթի, 21.11.2024, 13:13
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Ապրիլ » 17 » ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆՈՎ ԼՑՈՆՎԱԾ ԽՈԶԻ ՄԻՍ
19:42
ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆՈՎ ԼՑՈՆՎԱԾ ԽՈԶԻ ՄԻՍ
Բանջարեղենի լցոնով մսից գրպանիկներ

Բաղադրիչներ.
խոզի փափկամիս – 200 գ,
սոխ – 1 գլուխ,
լոլիկ – 1 հատ,
գազար -  1 հատ,
սունկ – 100 գ,
բուսայուղ,
աղ, պղպեղ, կանաչի

Մսին աղ, պղպեղ ցանել, սուր դանակով կողքից կտրել, բացել գրպանի պես, ոչ մինչև վերջ: Սոխը մանր կտրատել, տապակել բուսայուղով, ավելացնել լոլիկի շերտերը, լավ լվացած. կտրատած սունկը, տապակել անընդհատ խառնելով: Երբ սունկի և լոլիկի առաջացրած հյութը ցամաքի, ավելացնել քերած գազարը, խառնել, աղ, պղպեղ ցանել: Մի փոքր չորացրած կանաչի շաղ տալ: Միջուկը գդալի օգնությամբ տեղավորել մասի գրպանիկի մեջ, չոփով ամրացնել: Մսի կտորները տապակել թեժ կրակի վրա երկու կողմից: Ապա հանել, շարել տապակի մեջ, եփել ջեռոցում, մինչև միսը պատրաստ լինի, մոտ 40 րոպե:

Դիտումներ: 407 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: Մսով ուտեստներ | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Ապրիլ 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0