Հինգշաբթի, 21.11.2024, 12:15
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Հունվար » 28 » ԾԱԾԱՆ
14:48
ԾԱԾԱՆ
Ծածան

Բաղադրիչներ.

ծածան (караси) – 6-7 հատ մանր,
յուղ – 2 ճ. գդ.,
ալյուր – 2 ճ. գդ.,
աղ, պղպեղ,
ալյուր – ½ բաժակ,
թթվասեր – 1½ բաժակ,
կաթ կամ արգանակ – ½ բաժակ,
դեղնուց – 2-3 հատ,
զաֆրան –  1 թ. գդ.

Ծածանները լվանալ, մաքրել, տապակել: Դնել մետաղական ամանի մեջ: Մի գդալ յուղի մեջ կես բաժակ ալյուրը բովել, ավելացնել կես բաժակ կաթ, եռացնել, խառնել, ավելացնել  1½ բաժակ թթվասեր, եռացնել, կարելի է ավելացնել մի փոքր ջրում թրմած զաֆրան: Երբ խառնուրդը հովանա, հարել-խառնել 2-3 դեղնուց, լցնել ձկան վրա, մի քիչ պաքսիմատ ցանել վրան, դնել տաք ջեռոցի մեջ: Հանել ջեռոցից, երբ կարմրեն, մատուցել կիտրոնի հետ:

Դիտումներ: 427 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: ձկնեղեն | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Հունվար 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 2
Հյուրեր. 2
Անդամներ. 0