Բաղադրիչներ. լոլիկ – 3 հատ, վարունգ – 3 հատ, քաղցր պղպեղ – 2 հատ, շամպինիոն – 3 հատ, խաշած ձու – 2 հատ, հազարի տերևներ – 5 հատ, բուսայուղ – 3 ճ.գդ., կիտրոնի հյութ – 1/2 թ.գդ., աղ, պղպեղ Վարունգները կիսալուսնաձև կտրատել: Լոլիկները շերտատել, խառնել: Ձվերը պինդ խաշել, մաքրել, չորս մասի բաժանել, լցնել լոլիկի ու վարունգի վրա: Հում շամպինիոնը և քաղցր պղպեղը խոշոր կտրատել, լցնել բանջարեղենի վրա: Հազարի տերևները դնել ափսեի մեջ: Աղցանը ցողել բուսայուղով, կիտրոնի հյութով: Զարդարել կանաչիով, մատուցել: Կարելի է աղցանի հետ չորահաց մատուցել:
|