6 ձու, 200 գ. շաքարավազ, 250 գ. մայոնեզ, 1 տուփ խտացրած կաթ, 500-550 գ. ալյուր, 2 թ.գ. փխրեցուցիչ (կամ 1 թ.գ. սոդա)
Կրեմ.
700-800 գ. թթվասեր, 200 գ. շաքարավազ
Շաքարավազը խառնել ձվի հետ: Ավելացնել մայոնեզը, խառնել: Լցնել նաև խտացրած կաթը, նորից խառնել: Լցնել ալյուրն ու փխրեցուցիչը. կստացվի ոչ պինդ խմոր: Խմորը չորս մասի բաժանել: Թխել 20-25 րոպե 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում: Թթվասերը հարել շաքարավազի հետ: Յուրաքանչյուր շերտի վրա կրեմ քսել, թողնել ներծծվի: Վրայի շերտին ևս կրեմ քսել, զարդարել շոկոլադով, կարելի է` մրգերով: Հալեցրած շոկոլադից ծաղիկներ «նկարել» յուղաթղթի վրա, թղթի հետ միասին դնել սառնարան: Հանել, զարդարել տորթը: