Հինգշաբթի, 21.11.2024, 11:41
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Հունվար » 28 » ԿՈՒՏԱՊ
14:53
ԿՈՒՏԱՊ
Կուտապ

Բաղադրիչներ.
սիգ կամ կարմրախայտ – 1 կգ,
եփած բրինձ – 1 բաժակ,
կարագ,
չամիչ – կես բաժակ,
կոճապղպեղ – 1 թեյի գդ.,
պաքսիմատ

Ձուկը մաքրել առանց փորը բացելու: Խռիկները հանելուց հետո առաջացած անցքով հանել փորոտիքը: Զգուշորեն գդալի օգնությամբ հեռացնել ավելորդ արյան շերտը: Եվս մեկ անգամ լվանալ ձուկը: Ձկանը աղ, պղպեղ անել, կիտրոնի հյութ ցողել: Միջուկի համար խառնել խաշած բրինձը, չամիչը, կոճապղպեղը: Զանգվածը լցնել ձկան փորի մեջ: Լցոնած ձուկը դնել յուղած տապակի մեջ, որի վրա պաքսիմատ է ցանված: Եփել ջեռոցում մինչև ձուկը պատրաստ լինի:

Դիտումներ: 546 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: ձկնեղեն | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Հունվար 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 2
Հյուրեր. 2
Անդամներ. 0