Հինգշաբթի, 21.11.2024, 21:56
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Փետրվար » 12 » ՄԱԿԱՐՈՆՈՎ ԱՊՈՒՐ
17:39
ՄԱԿԱՐՈՆՈՎ ԱՊՈՒՐ
Մակարոնով ապուր

Բաղադրիչներ.

արգանակ – 2 լ,
չորացրած ռեհան – 1 ճ. գդ.,
լոլիկներ հյութի մեջ – 800 գ,
աղացած միս – 600 գ,
սոխ – 1 գլուխ,
գազար – 1 հատ,
սխտոր – 3 պճեղ,
մակարոն – 120 գ,
աղ,
թարմ ռեհան և քերած պանիր 

Սոխն ու սխտորը մանր կտրատել: Սոտեյնիկի մեջ երկու գդալ յուղ տաքացնել, տապակել սոխը, սխտորը, ապա նաև գազարը: Տապակել, հետո ավելացնել աղացած միսը: Անընդհատ խառնել, մինչև միսը կիսաեփ լինի: Միսը տեղափոխել կաթսայի մեջ, ավելացնել սեփական հյութի մեջ տրորած լոլիկները, հետո արգանակը: Ավելացնել նաև ռեհան և աղ: Եռալուց հետո մակարոնները լցնել ապուրի մեջ: Մատուցելիս ապուրի վրա շաղ տալ քերած պանիր և կտրատած թարմ ռեհան:

Դիտումներ: 473 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: ապուրներ | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Փետրվար 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0