Հինգշաբթի, 21.11.2024, 13:20
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Հունվար » 13 » ՄԵՂՐՈՎ ԵՎ ԸՆԿՈՒՅԶՈՎ ՏՈՐԹ
18:16
ՄԵՂՐՈՎ ԵՎ ԸՆԿՈՒՅԶՈՎ ՏՈՐԹ
Ընկույզով և մեղրով տորթ

Բաղադրիչներ.

ձու – 3 հատ,
շաքարավազ – 1.5 բաժկ,
մեղր – 150 գ,
կարագ – 150 գ,
ընկույզ – 150 գ,
ալյուր – 500 գ,
կրեմ.
յուղալի թթվասեր – 800 գ,
շաքարավազ – 2 բաժակ,
վանիլային շաքարավազ – 2 տուփ

Խոր ամանի մեջ խառնել ձուն, շաքարավազը, մեղրը, ընկույզը, փափկած կարագը: Աստիճանաբար ավելացնել ալյուրն ու մեկ տուփ փխրեցուցիչ: Խառնել, մինչև միատարր խմոր ստացվի: Խմորը երեք մասի բաժանել, թաց ձեռքով տարածել յուղաթղթով ծածկված տապակի վրա: Թխել 190 աստիճան տաք ջեռոցում 10 րոպե: Խմորի շերտը պետք է կարմրի: Հանել ջեռոցից, թողնել հովանա և հանել թուղթը: Պատրաստել կրեմը:  30%-ից ոչ պակաս յուղայնության թթվասերը հարել, աստիճանաբար ավելացնելով շաքարավազը: Խմորը դնել և կրեմ քսել վրան: Երկրորդ շերտը դնել, նորից կրեմ քսել: Դնել երրորդն ու ողջ տորթը ծածկել կրեմով: Զարդարել ընկույզի փշրանքով:

Դիտումներ: 567 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: տորթեր | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Հունվար 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0