ձու – 2 հատ, շաքարավազ – 200 գ, կարագ – 450 գ, թթվասեր – 200 գ, խտացրած կաթ -400 գ, կակաո – 3 ճ.գդ., ալյուր – մոտ 400 գ
Վերցնել ձվերը և 250 գրամ կարագ: Ավելացնել շաքարավազը: Գդալով խառնել մինչև միատարր զանգված ստացվի: Ավելացնել թթվասերը: Աստիճանաբար լցնել ալյուրը, կստացվի փափուկ խմոր: Խմորի պետք է չկպչի ձեռքերին և հեշտ բացվի: Բաժանել յոթ մասի: Բարակ բացել և թխել 15-20 րոպե 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Պատրաստել կրեմը. 200 գրամ կարագը հարել: Ավելացնել խտացրած կաթը: Հետո ավելացնել կակաոն: