Սպիտակուցը հարել այնքան, որ պինդ փրփուր առաջանա, ավելացնել շաքարավազի կեսը (75 գր.): Հարեք ևս 1 րոպե: Դեղնուցը հարել մնացած շաքարավազի հետ մինչև սպիտակ երանգ ստանա, զգուշորեն խառնել, պարբերաբալ ավելացնել սպիտակուցը:
Տապկոցի վրա դրեք թխելու համար նախատեսված թուղթը, վրան քսեք կարագ: Լցրեք խմորը:
Թխեք 180 աստիճան տաքացրած տապկոցի մեջ 30-35 րոպե: Թողեք հովանա, բաժանեք 4 հավասար մասերի, և առանձնացրեք թղթից:
Պատրաստել կրեմը: Դրա համար սերուցքը տաքացնել մինչև եռալու աստիճան, բայց չեռացնել: Վերցնել կրակի վրայից, ավելացնել կտրատած շոկոլադը, խառնել, սպասել մինչև շոկոլադը հալվի և դառնա մասեռ զանգված :
Կրեմը քսել տորթի կտորների վրա, և վրայի շերտը և կողքերը, Պատրաստի տորթը դնել սառնարան 1 ժամով: