Բաղադրիչներ. սմբուկ – 1հատ, փոքրիկ, ձիթապտղի յուղ – 3 ճ.գ., շամպինիոն – 100 գ, հազարի թերթիկներ – 500գ, կտրատած համեմ – 1.5 ճ.գ., բոված, ծեծած պնդուկ – 1 ճ.գ., ձիթապտղի յուղ – 3 ճ.գ., քունջութի յուղ – 1 թ.գ., սոյայի սոուս – 2 թ.գ., քացախ – 1 ճ.գ., շաքարավազ – 1/2 թ.գ., պղպեղ Սմբուկը բարակ շերտատել, 2-3 րոպե տապակել երկու կողմից: Սառեցնել: Սունկը կտրատել և սմբուկի յուղով տապակել 3-4 րոպե մինչև փափկի: Սունկւ ձեթից հանել, թողնել քամվի, սառեցնել: Հազարի լվացած թերթիկները շարել մեծ ափսեի մեջ, վրամ համեմ և ծեծած պնդուկ ցանել: Պատրաստել թանձրահյութը. խառնել քացախը, շաքարավազը, սոյայի սոուսը, քունջութի և ձիթապտղի յուղերը: Լցնել սմբուկի և սնկի վրա և անմիջապես մատուցել:
|