Հինգշաբթի, 21.11.2024, 11:40
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Հունվար » 26 » ՍՈՒՋՈՒԽ
14:38
ՍՈՒՋՈՒԽ
Սուջուխ

Բաղադրիչներ.
դոշաբ – 1 լ,
ընկույզ – 0.5 կգ,
շաքարավազ – 0.5 բաժակ,
ալյուր – 0.5 բաժակ

Դոշաբը դնել կրակին, տաքացնել, ավելացնել շաքարավազը: Անընդհատ խառնել փայտե գդալով: Առաջացած փրփուրը վերցնել: Երբ խառնուրդը մի փոքր թանձրանա, լցնել ալյուրը: Անընդհատ խառնել, մինչև դառնա թանձր զանգված, գնդիկները պիտի ձուլվեն լիովին: Ընկույզները մաքրել, կիսել,  շարել հաստ թելի վրա: Թելի ծայրը հանգույց անել: Երբ դոշաբի խառնուրդը հովանա, ընկույզի շարանը թաթախել նրա մեջ, հանել: Թողնելով, որ քաղցրահյութի ավելորդ մասը ծորա, կախել երկու-երեք ժամ: Հետո կրկին թաթախել քաղցր հեղուկի մեջ, ապա կախել արևոտ տեղում, մինչև լրիվ չորանա:

Դիտումներ: 1871 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: աղանդեր | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Հունվար 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 2
Հյուրեր. 2
Անդամներ. 0