|
Հինգշաբթի, 21.11.2024, 12:14 Ողջույն Հյուր
Ամենահամեղը այստեղ
Գլխավոր էջ » 2013 » Հունվար » 26 » ՍՐՃԱՅԻՆ ԱՂԱՆԴԵՐ
|
Բաղադրիչներ. սերուցք – 500 մլ 33-35%, կաթ – 200 մլ, սառը սուրճ – 200 մլ (3 թ. գդ.200 մլ-ին), շաքարավազ – 200 գ, ժելատին – 20 գ, շոկոլադի գնդիկներ Ժելատինը 200 մլ եռացրած սառը ջրում թրջել, թողնել մեկ ժամ: Ժելատինը տաքացնել, խառնել, թողնել հովանա: Սերուցքը հարել շաքարավազի հետ: Ավելացնել ժելատինը, խառնել: Զանգվածը կիսել: Մի մասին խառնել սուրճը, մյուս մասին կաթը: Սրճային զանգվածով մատուցվող փոքր ամանները կիսով չափ լցնել: Դնել սառնարանի մեջ: Երբ զանգվածը խտանա, դնել շոկոլադե հատիկներ: Շոկոլադի վրա լցնել սերուցքային խառնուրդը: Մեկ-երկու ժամ դնել սառնարան, վրան դնել շոկոլադի գնդիկներ:
|
Դիտումներ: 389 |
Ավելացրեց: Joker
| Տեգեր: աղանդեր
| - Վարկանիշ -: 0.0/0 |
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0 | |
|
|
|
|
Մեր հարցումը | |
Վիճակագրություն |
Ընդամենը ակտիվ. 2 Հյուրեր. 2 Անդամներ. 0 |
|
|