Հինգշաբթի, 21.11.2024, 11:40
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Հունվար » 13 » ՏՈՐԹ «ԿԻԵՎՅԱՆ»
18:17
ՏՈՐԹ «ԿԻԵՎՅԱՆ»
Տորթ «Կիևյան»

Բաղադրիչներ.

բոված, կտրատած ընկույզ – 1 բաժակ,
շաքարավազ – 1 բաժակ,
ձվի սպիտակուց – 10 հատ,
վանիլին,
ալյուր – 1.5 ճ. գդ.,

սերուցքային կրեմ.
շաքարի փոշի – 100 գ,
կարագ – 200 գ,
խտացրած կաթ – 3 ճ. գդ.,
կոնյակ – 1 ճ. գդ.,

շոկոլադե կրեմ.
շաքարի փոշի – 100 գ,
կարագ – 200 գ,
խտացրած կաթ – 3 ճ. գդ.,
կոնյակ – 2 ճ. գդ.,
կակաո – 2 ճ. գդ.,
վանիլին 

Սպիտակուցներն առանձնացնել դեղնուցներից: Սպիտակուցները հարել մինչև անշարժ փրփուր դառնան: Աստիճանաբար ավելացնել վանիլի և շաքարավազի խառնուրդը: Լրիվ խառնելուց հետո ավելացնել մանրացված ընկույզը: Ավելացնել նաև ալյուրն և բաժանել երկու մասի: Տապակին յուղաթուղթ դնել, տարածել խմորը: թխել 140-160 աստիճանում 2-2,5 ժամ: Թողնել սառչի, թուղթը հանել, քսել սերուցքային կրեմը: Վրան քսել շոկոլադե կրեմը: Ծածկել երկրորդ խմորով, նորից րեմ քսել: Զարդարել կրեմով և չրերով:

Դիտումներ: 1127 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: տորթեր | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Հունվար 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 2
Հյուրեր. 2
Անդամներ. 0