Հինգշաբթի, 21.11.2024, 11:33
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Հունվար » 23 » ՏՈՐԹ «ԿՈՄՍՈՒՀԻ»
19:50
ՏՈՐԹ «ԿՈՄՍՈՒՀԻ»
Տորթ «Կոմսուհի»

Բաղադրիչներ.
կաթնային շոկոլադ – 320 գ,
դառը շոկոլադ – 160 գ,
պաքսիմատ,
օշարակ,
շաքարավազ – 6 ճ.գդ.,
ջուր – 8 ճ.գդ.,
կոնյակ – 2 ճ.գդ.,
խմոր.
ալյուր – 400 գ,
կարագ –  400 գ,
շաքարավազ –  320 գ,
ձու – 8 հատ,
օսլա (крахмал)- 160 գ,
փխրեցուցիչ –  3 թ.գդ.

Ալյուրը խառնել փխրեցուցիչի և օսլայի հետ: Կարագը հարել, աստիճանաբար ավելացնել ձվերը, շաքարավազը, ալյուրի խառնուրդը: Տապակը յուղել, պաքսիմատ ցանել վրան, խմորը լցնել, հարթեցնել: Թխել 200° С-ում մոտ մեկ ժամ: Հանել, սառեցնել, բաժանել վեց մասի: Օշարակի համար շաքարավազը խառնել ջրին ու կոնյակին: Լցնել  5 խմորների վրա: Շոկոլադը հալեցնել գոլորշու վրա, քսել խմորի շերտերին: Խմորները դնել մեկը մյուսի վրա: Վրան ու կողքերին լցնել մնացած շոկոլադը: Թողնել հովանա:

Դիտումներ: 364 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: տորթեր | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Հունվար 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0