Հինգշաբթի, 21.11.2024, 11:46
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Հունվար » 19 » ՏՈՐԹ «ՄԱՐԳԱՐԻՏԱ»
19:32
ՏՈՐԹ «ՄԱՐԳԱՐԻՏԱ»
Մարգարիտա

Բաղադրիչներ.
ձու - 4 հատ,
շաքարավազ - 1/2 բաժակ,
ալյուր - 2/3 բաժակ,
կարտոֆիլի օսլա (крахмал) - 2 ճ.գդ.,
լայմի կեղև –  1 հատի,
կրեմ.
կարագ - 200 գ,
խտացրած կաթ - 400 գ,
թունդ սուրճ - 2 ճ.գդ.

Ձվի դեղնուցները սպիտակուցներից առանձնացնել, հարել շաքարավազի հետ մինչև ստացվի թանձր կրեմ: Ավելացնել ալյուրն ու օսլան, լավ խառնել, ավելացնել լայմի կեղևը: Խմորը լցնել յուղած տապակի  մեջ 3/4 մասը միայն, թխել 30 րոպե 180-200 աստիճանում: Սառեցնել: Կրեմի համար կարագը հարել խտացրած կաթի և սուրճի հետ: Խմորը երկու մասի բաժանել, կրեմ քսել, շերտերն իրար վրա դնել: Տորթն ամբողջովին կրեմապատել և զարդարել ըստ ճաշակի:

Դիտումներ: 433 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: տորթեր | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Հունվար 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 4
Հյուրեր. 4
Անդամներ. 0