Հինգշաբթի, 21.11.2024, 11:33
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Հունվար » 23 » ՏՈՐԹ «ՍՈՒՐՃԻ ՍԻՄՖՈՆԻԱ»
19:41
ՏՈՐԹ «ՍՈՒՐՃԻ ՍԻՄՖՈՆԻԱ»
Սուրճի սիմֆոնիա

Բաղադրիչներ.
ձու – 4 հատ,
լուծվող սուրճ – 2 թ.գդ.,
ջուր – 1/2 բաժակ,
ալյուր – 1 բաժակ,
շաքարավազ – 0.75 բաժակ,
փխրեցուցիչ –  0.75 թ.գդ.,
աղ – 0.5 թ.գդ.,
բուսայուղ համահոտազերծված – 1/4 բաժակ,
վանիլ – 0.5 թ.գդ.,
սև շոկոլադ,
կիտրոնաթթու – 1/4 թ.գդ.
կրեմ.
սերուցք 35% – 400 մլ,
կաթնաշոռ – 1 տուփ (200գ),
թթվասեր – 100 գ,
շաքարի փոշի – 100 գ

Սուրճը տաք ջրում լուծել, շոկոլադոը քերիչով մանրացնել: Ալյուրը, շաքարավազը, փխրեցուցիչը, աղը խառնել: Խառնուրդի բլրակի վրա փոս անել, լցնել բուսայուղը, վանիլը, սուրճը, դեղնուցները: Խառնել, ավելացնել քերած շոկոլադն ու նորից խառնել: Կիտրոնի աղի հետ հարել սպիտակուցները միչև անշարժանան, խառնել խմորին: Զգույշ խառնել, որ սպիտակուցը «չնստի»: Տապակի մեջ յուղաթուղթ դնել, լցնել խմորը: Թխել 180 աստիճանում 60 – 70 րոպե: Սառչելուց հետո այնպես կտրել, որ երեք շերտ ստացվի: Կրեմի համար կաթնաշոռը խառնել շաքարի փոշուն, թթվասերին, հարել: Սերուցքը առանձին հարել: Կաթնաշոռն ու սերուցքը խառնել: Կրեմը քսել խմորի շերտերի, դնել իրար վրա, կեղքերը նույնպես պատել կրեմով: Զարդարել կակաոյով և շոկոլադով:

_______________

Դիտումներ: 451 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: տորթեր | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Հունվար 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0