|
Չորեքշաբթի, 22.01.2025, 09:59 Ողջույն Հյուր
Ամենահամեղը այստեղ
Գլխավոր էջ » 2013 » Հունվար » 26 » ԸՆԿՈՒՅԶՈՎ ՍՈՒՖԼԵ
|
Բաղադրիչներ. ընկույզ – 150 գ, ձու – 10 հատ, ալյուր – 2 ճ. գդ., շաքարի փոշի, կաթ – 1 բաժակ, շաքարավազ – 1 բաժակ, կարագ – 3 ճ. գդ. Սպիտակուցներն առանձնացնել դեղնուցներից: Դեղնուցները հարել շաքարավազի հետ: Ընկույզը բովել չոր թավայի մեջ, թողնել հովանա, աղալ: Աղացած ընկույզը խառնել դեղնուցին: Ավելացնել ալյուրը, աստիճանաբար ավելացնել գոլ կաթը: Խառնելով եփել, մինչև զանգվածը թանձրանա: Սպիտակուցները հարել, խառնել ընկույզով խառնուրդին: Հրակայուն ամանները յուղել, լցնել սուֆլեի զանգվածը: Դնել 200 աստիճան տաք ջեռոցը հինգ րոպե: Շաքարի փոշի ցանել, մատուցել սուրճի հետ:
|
Դիտումներ: 540 |
Ավելացրեց: Joker
| Տեգեր: աղանդեր
| - Վարկանիշ -: 0.0/0 |
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0 | |
|
|
|
|
Մեր հարցումը | |
Վիճակագրություն |
Ընդամենը ակտիվ. 6 Հյուրեր. 6 Անդամներ. 0 |
|
|