Կիրակի, 24.11.2024, 10:04
Ողջույն Հյուր

Ամենահամեղը այստեղ


Գլխավոր էջ » 2013 » Մարտ » 16 » ԶԱՏԻԿԻ ՀՈՒՆԱԿԱՆ ԿԱՐԿԱՆԴԱԿ
20:55
ԶԱՏԻԿԻ ՀՈՒՆԱԿԱՆ ԿԱՐԿԱՆԴԱԿ
Զատիկի հունական կարկանդակ

Բաղադրիչներ.
կաթ – ոչ լիքը բաժակ,
խմորիչ – 1 տուփ,
շաքարավազ – 100 գ,
ալյուր –  1 կգ,
աղ – մի պտղունց,
1 նարնջի կեղև,
քունջութի սերմեր – 200 գ,
կարմիր ներկած պինդ խաշած ձու – հինգ հատ,
1 դեղնուց
Խմորիչը խառնել գոլ կաթին, շաքարավազին, թողնել տաք տեղում: Ավելացնել կես բաժակ ալյուր և թողնել տաք տեղում մի քանի ժամ: Տապակը յուղել, առատ քունջութ շաղ տալ: Թթխմորը խառնել մնացած ալյուրին, ավելացնել աղը, քերած նարնջի կեղևը, ջուր և հունցել: Խմորի երկու երրորդին գլանի ձև տալ, դնել տապակի վրա: Մնացած խմորը երկու մասի բաժանել, քունջութի մեջ մտցնել և հաստ խմորի կողքերից ամրացնել` հյուսքի ձև տալով: Խաշած ձվերը շարել մեջտեղում: Խմորին դեղնուց քսել և դնել 200 աստիճան տաք ջեռոցի մեջ: Թխել տաք ջեռոցում մոտ 50 րոպե:

_______________

Դիտումներ: 428 | Ավելացրեց: Joker | Տեգեր: կարկանդակներ | - Վարկանիշ -: 0.0/0
Մեկնաբանություններն ընդամենը՝: 0
Անուն *:
Email *:
Կոդ *:
Մուտքի ձև
Որոնել
Օրացույց
«  Մարտ 2013  »
ԵրկԵրքՉորՀնգՈւրբՇաբԿիր
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Գրառումների պահոց
Մեր հարցումը
Գնահատեք իմ կայքը
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 34
Մինի - չաթ
Կայքի գործընկերները
Վիճակագրություն

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0